Комисията на ФИФА за разрешаване на спорове между клубове, футболисти и треньори е присъдила Левски да заплати 485 000 лева на Петър Хубчев. Треньорът изкара около година начело на "сините" и спечели 17 от 33 двубоя.

Бившият защитник имаше договор за две години и заведе иск пред световната централа за дължимите му възнаграждения по оставащите месеци от контракта. От "Герена" са поискали мотивация за решението, която е изпратена в България и е с входирана дата 1 март. От нея клубът има 30 дни за обжалване пред КАС в Лозана.

От документите става ясно, че специалистът е получавал 32 000 лева чиста заплата месечно на "Георги Аспарухов" - по около 1000 лева на ден, предава "Дир".

Той е подписал споразумението със "сините" с германския си паспорт, както направи и при договора като национален селекционер преди това. От Левски водят преговори с него за намаляването на сумата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.