Наставникът на Левски Петър Хубчев даде специално интервю пред клубната телевизия на "сините" в навечерието на големия сблъсък с Лудогорец. Опитният специалист изрази радостта си, че клубът е успял да запази всички играчи по време на турбулентните последни месеци. Той обаче обяви, че доста от футболистите се замислят за бъдещето си и какво ще правят след 2-3 седмици.

Хубчев призна също така, че основната мисъл на спортно-техническо ръководството, както и на играчите в момента е изясняването на цялата ситуация около собствеността и финансирането на Левски. 

„Момчетата се отнесоха сериозно срещу Витоша но си личи, че лиспва игровата практика. Мисля, че всичко отбори ще влязат неподготвени в първенството. Ще наблегнем на тактически упражнения за мача с Лудогорец", започна специалистът. 

„Периодът за Левски се оказа два пъти по-труден. Трябваше да се съобразим с всичко това. Играчите получаваха определени бегови програми, които да изпълняват по време на изолацията. Като цяло обаче мислите бяха заети изцяло от събитията, случващи се около клуба. Това е основната тема в момента. Все пак мисля, че се справихме с трудностите“.

„За мен не беше толкова труден период. Тези два месеца минаха бързо за хората, които обичат спокойния начин на живот. Лично не почувствах някаква обремененост от случилото се“.

„За нас треньорите е огромен успех, че успяхме да задържим всички футболисти тук. Няма какво да се лъжем, тези момчета се замислят сериозно за бъдещето си, това е нормално. Главите им не мисля, че са съвсем на място. Мислят какво ще правят след 2-3 седмици", завърши наставникът.