ЦСКА все пак наистина ще продаде един от играчите си в най-кратки срокове. Според румънските медии, "червените" и колегите им от Стяуа са в напреднала фаза на преговорите за преминаването в Букурещ на един от капитаните на отбора Божидар Чорбаджийски. 

Новината е на челните позиции в почти всички водещи издания в северната ни съседка. Единственото разминаване в информацията е само за начина, по който ще се осъществи сделката. Едни от тях твърдят, че националът ще отиде там под наем до края на годината с опция за откупуване, а според други директно ще бъде откупен. 

"Да, истина е, че преговаряме с този играч. Трансферът все още не е напълно уреден, но разговорите са налице и са в много напреднала фаза. Скоро ще има развръзка", сподели директорът на Стяуа Нарцис Радучан. 

В Румъния отбелязват, че Чорбаджийски е получил развитие по време на работата на "Армията" на Еди Йорданеску. Иначе той има 139 мача и 9 гола за "червените", като е единственият останал от състава, който спечели Купата на България през 2016 г. 

При информациите в понеделник, че има интерес от чуждестранен клуб към нападателя Али Соу и се очаква в четвъртък да има сделка, от "Армията" реагираха като ужилени и съзряха заговор срещу тях. Сега обаче мълчат, което дава индикации, че наистина сделка за Чорбаджийски се пече.