Бившият министър-председател на Република България Бойко Борисов заяви, че собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е видял само добро по време на неговото управление. Коментарът дойде в следствие на интервюто на Гриша Ганчев в официалните канали на "червените" в социалните мрежи.

Той сподели, че "на тях все някой друг им пречи" и собственикът Ганчев е видял само добро по време на управлението на Борисов.

БТА
29 снимки

"Искам да поздравя колегите от Локомотив Пловдив, играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме - другите обядват, а ние тренираме.

"Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях все някой друг им пречи - и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро. Северна Македония? По екип няма да говоря, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави! Тази година на предсрочните избори ей така ще вдигнем купата за първото място", заяви Бойко Борисов.