Черно море приема Арда в един от най-интересните мачове от 23-ия кръг в efbet Лига.Двубоя е с начален час 15:00 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно от него. 
 
Двата отбора имат различни цели този сезон.  Варненци се борят за място в топ 6, докато гостите водят битка за оцеляване в елита. . 
 
Настроението в лагера на гостите е приповдигнато след победата над Берое в миналия кръг. Това дава надежди на тима от Кърджали, че ще постигне първа победа над Черно море във Варна.
 
"Моряците" пък допуснаха изненадващо равенство у дома срещу Пирин и още веднъж затвърдиха  колебливото си представяне след подновяването на шампионата. 
 
Наставникът на домакините Илиан Илиев не може да разчита на контузените Каспаравичус, Григоров, Ангелов, Ел Анаби, Стефанов и Георгиев, а Беншаа още не е картотекиран. 
 
В Арда нямат проблеми с контузени и наказани играчи. Очаква се на вратата отново да бъде Мартин Луков, който дебютира за отбора с "чиста" мрежа в миналия кръг.
 
Вероятни състави
 
ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, В. Попов, Ж. Атанасов, Дробаров, Панов, Гарсия, Панайотов, Д. Димов, В. Василев, Сердюк, Курьор
 
АРДА: Луков, Желев, Стоев, Ал. Петков, Кики, Тилев, Юруков, Котев, Коконов, Ковачев, Т. Йорданов

подкрепя българския спорт