В шестия кръг на efbet Лига, Левски ще приеме Хебър (Пазарджик) на стадион „Георги Аспарухов“. Срещата е насрочена за 21:15 часа и ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, а всичко най-интересно ще проследим в Gong.bg. Главен съдия ще бъде Димитър Димитров. 

Левски излиза в мача като лидер в класирането с 12 точки след пет изиграни кръга. Отборът на Станислав Генчев впечатлява със своята атакуваща мощ, отбелязвайки 15 гола и допускайки само два. Въпреки доминиращото си представяне, "сините" понесоха първата си загуба в предишния кръг, когато отстъпиха с 0:1 на Лудогорец в Разград. Този мач бе съпътстван от остри критики към съдийството на Георги Кабаков, което разпали страстите в синьо.

Въпреки загубата, Левски се намира в отлична позиция и ще търси бързо възстановяване. Треньорът Генчев има на разположение пълен състав, като ключовите играчи Фабио Лима и Мустафа Сангаре са готови за игра след кратки отсъствия.

Хебър (Пазарджик) се намира в далеч по-неудобна ситуация. Отборът е предпоследен в класирането с една точка след пет мача. Единственото равенство бе постигнато срещу Славия в третия кръг, докато останалите четири мача завършиха със загуби. В последния кръг, Хебър се представи достойно срещу Ботев (Пловдив), но все пак загуби срещата. За пазарджиклии предстои труден тест срещу Левски, но отборът ще се опита да извлече позитиви и да търси първа победа в шампионата.

Мачът между Левски и Хебър обещава да бъде интересен поради контраста в позициите и формата на двата отбора. Левски е фаворит и ще търси победа, за да укрепи лидерството си, докато Хебър ще се опита да избегне поредното поражение и да покаже, че може да се съревновава с водещите отбори в лигата.

подкрепя българския спорт