ЦСКА приема Крумовград в мач от 33-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 17:45 часа на стадион "Васил Левски". Срещата ще се предава пряко по DIEMA SPORT, a Gong.bg ще проследи на живо най-интересното от него. 

"Червените" ще преследват победата на всяка цена, за да продължат борбата си с Черно море за второто място в крайното класиране. Отборът, който заеме тази позиция, ще се класира директно за евротурнирите, докато третият ще се изправи срещу осмия в бараж за Лига на конференциите. 

Възпитаниците на Стамен Белчев отстъпиха с 1:3 на Лудогорец в последния кръг, а преди това победи Левски и Арда в първенството. В същото време Крумовград е единственият отбор без загуба в елита през тази година. Отборът на Станислав Генчев нареди цели 14 мача без поражение и е крайно мотивиран да продължи серията си. 

До момента през сезона ЦСКА спечели и двата мача между днешните съперници. "Червените" се наложиха с 1:0 на "Армията" и с 4:1 като гост. 

Стамен Белчев няма да може да разчита на наказания Фернандо Каранга. С контузия е капитанът Юрген Матай, а отстранен от отбора Брадли Де Нойер. С травми са още Мартин Стойчев и Илиян Антонов. В състава ще се завърне норвежкото дуо Джонатан Линдсет и Улаус Скаршем. 

За Крумовград наказан е Клайдер Машедо. Станислав Генчев отново ше разчита в атана на намиращите се в страхотна форма Александър Колев и Серкан Юсеин. 

Главен съдия на мача е Иво Андреев.