Отборът на софийските журналисти победи с 3:2 този на варненските в мач предшестващ празника на спорта в реновираната база „Спортпалас”. С голяма заслуга за победителите бе министърът на спорта Свилен Нейков, който изигра целия мач като централен нападател за софиянци.

Събитието бе част от инициативата „Аз обичам спорта” и се състоя на обновения футболен терен на „Спортпалас”. Главен съдия на двубоя бе бившият шеф на съдийската комисия към БФС Димо Момиров.

В сборния състав на софийските медии имаше двама представители на Гонг – Веско Вълчев и Иво Йовчев. За тима на победителите блесна острието на Канал 3 Светлин Йочев, който за да спази символиката вкара и трите гола за столичани. В състава бяха още Филип Петрунов(livesport.bg), Светослав Костов(БНР), Найден Тодоров(24 часа), Марин Маринов(168 часа).

Попаденията за варненци бяха дело на футболното перо Недко Петров. Отборът от морската ни столица бе воден от друг кадър на Гонг – Добри Атанасов, който виждайки негативния резултат се „пусна” сам в игра. С добри изяви на терена се отличи и друг наш човек – Екатерин Дончев.