Отборът на Гонг повтори постижението на златните момчета от 1994 година, но не на Световно първенство, а в това на спортните редакции в столицата - McDonalds Медия Лига. „Черните пантери” изпратиха супер противоречив сезон – от претендент за златото през есенния дял на първенството, до тим, борещ се за място в първата шестица през пролетта. С оглед на миналогодишните бронзови медали, четвъртото място тази година си е повече от отстъпление.

На стилна церемония в един от ресторантите на McDonalds в София шефовете на веригата за България – г-н Костов и г-н Лисиков наградиха всички участващи в надпреварата. Шампион тази година е тимът на TV 7, следван от БНТ и Sportal. Gong.bg FC завърши с комфортната преднина от 2 точки и мач по-малко от преследвача „24 часа”.

СНИМКИ: Gong.bg FC повтори САЩ 94, но на McDonalds Медия Лига

източник: Gong.bg

„Това бе най-оспорваното първенство откакто McDonalds Медия Лига съществува! Затова благодаря на всички”, заяви при награждаването генералният секретар на БЛФЗ Лъчезар Паланков. „Догодина гледаме към титлата”, категоричен бе капитанът на „пантерите” Иво Йовчев, който получи статуетката за участие в надпреварата.

Gong.bg FC стартира мощно кампанията, като след първата третина на първенството бе лидер в класирането, но след многото проблеми през пролетта – контузии, наказания и служебни ангажименти логично се срина в класирането. „След толкова проблеми през пролетта, добре е, че завършихме”, каза един от най-опитните в отбора Румен Пенчев.

СНИМКИ: Gong.bg FC повтори САЩ 94, но на McDonalds Медия Лига

източник: Gong.bg