Поредният брой на спортното шоу „Пред банята” ще се излъчи извънредно в неделя от 20:00 в ефира на TV7, а не както обикновено в понеделник вечер. Причината за промяната е вечното дерби Левски - ЦСКА, което ще се играе в последния ден от седмицата и желанието на авторите на предаването да направят обстоен анализ на мача веднага след неговия край.

„Искаме да предложим на нашите зрители подробен разбор на най-интересните и най-спорните ситуации от дербито и това да се случи не на следващия ден, а след последния съдийски сигнал”, коментира единият от водещите на шоуто Ники Александров. Александров ще дискутира развоя от синьо-червения сблъсък заедно със своите колеги Иво Райчев и Борис Касабов, който дебютира в предишното издание на предаването.

Традиционната анкета на „Пред банята” във Фейсбук тази седмица също е посветена на най-гледания футболен двубой у нас. На въпроса „Как ще завърши вечното дерби?” 55% дават предимство за армейците, 35% смятат, че Левски ще спечели, а според 10% срещата ще завърши наравно. Всеки може да гласува на http://www.facebook.com/Pred.banyata/app_399553786727179, като наградите тази седмица са смартфон и екип на националния отбор по футбол.