Организаторите на Kamenitza Фен Купа 2013 предвиждат поредният турнир от веригата, който ще се проведе в Габрово, да предложи изключително много емоции не само за участниците, но и за зрителите.

Анатоли Илиев сподели пред Дарик радио, че рокаджиите от D2 също ще допринесат за празника на града, с концерт на финала на надпреварата.

Митко Кърнев, Дидо и компания, подкрепяни от организаторите на турнира, ще се изправят срещу сборен отбор на местните журналисти в специален демонстративен мач, предвиден за 17:00 часа в събота. След награждаването на регионалния шампион в събота вечерта, от 19:30 момчетата от D2 ще забият до стадиона на специален едночасов концерт по повод края на полуфиналната фаза на тазгодишното издание на турнира.

„Ние очакваме да пристигне кметът на Габрово г-жа Таня Христова и освен, че ще открие турнира и ще награди заслужили деятели, тя самата ще вземе участие в този демо мач. Тук ще проличи волята на Общината да победи. Очакваме този демо мач с нетърпение и дамите са привлекателни и много радват окото на публиката“, сподели Анатоли Илиев.

Очаква се всеки момент в Габрово да пристигне и Трифон Иванов.

Регионалният полуфинал в Габрово е последната стъпка преди Големия финал на Фен Купа 2013 през септември в Сливен, когато 24-те най-добри отбора ще определят шампиона, който ще стяга багажа за футболното сърце на Рио де Жанейро – стадион „Маракана”.