На стадион "Берое" в Стара Загора завърши третият регионален полуфинал от юбилейното издание на Каменица ФЕНкупа. Момчетата от БобиГард повториха успеха си от миналата година, когато под името Хаджи Димитър отново надделяха над отбора на Ремиза. И двата тима се класираха за Големия финал през септември, където ще се борят за традиционната голяма награда на Каменица ФЕНкупа - посещение на мач на европейски отбор по избор.

Финалният мач завърши при резултат 1:1, а при дузпите тимовете започнаха без грешки, но Ремиза сгрешиха фатално при последната за крайното 4:3. И двата тима бяха уморени от двудневните битки, а силният вятър и горещото слънце над стадион "Берое" още повече затрудниха финалистите. Наред с това, вратарят на БобиГард Боян Панайотов получи контузия на финала и се наложи при дузпите под гредите да застане един от полевите му съотборници. Финалното дерби бе гледано от над 300 зрители, сред които и класиралите се на 3 и 4 място тимове на Партизан и Атлетик.

Призът за "Най-атрактивен играч" отиде при нападателя на Ремиза Иван Манев, който бе най-полезен за своя отбор и се отличи с много технични пасове и няколко прецизни попадения.

Тимът на Тонус (Сливен) бе отличен за "Най-спортсменски отбор", а "Най-добър вратар" на Стара Загора и региона е лидерът на шампионите Боян Панайотов, който, въпреки тежката си контузия, се върна на стадион "Берое", за да триумфира със своя отбор.