Сборният журналистически тим Медия Юнайтед привлече ценен кадър в редиците си. От няколко дни старши треньор на медийния тим е бившия наставник на Академик София Самир Селимински, който разполага и с най-високия треньорски лиценз в България - „Про“.

Селимински дебютира с победа на чело на отбора в един от последните мачове от Лига Едно на Столичната аматьорска футболна лига. В крайна сметка обаче Медия Юнайтед завърши на 4-то място в организираната от Българската асоциация за мини футбол надпревара и пропусна възможността за плейофи. Днес надпреварата стартира от начало, като се наложи Селимински дори да се появи на терена и влезе в ролята на играещ треньор в двубоя срещу новаците в групата Olimpic hopes. Той реализира и красиво попадение директно от ъглов удар за крайното 11:4. Пресаташето на Левски Кирил Лулев започна на непривичен пост като вратар и се представи на ниво. Той прекара под рамката едно полувреме до пристигането на Владо Стоянов от в. България днес. В срещата участие взеха още Иво Йовчев от Гонг, Найден Тодоров от в. 24 часа, Ясен Тошев от Спортал и Петър Мисов от Ринг.

Преди два дни Медия Юнайтед загуби нещастно в осминафинална среща от „домашния“ турнир Legea cup. В мач започнал в 22:30 часа и изиграл се под непрекъснат дъжд Медия Юнайтед падна с 3:4 от отбора на Наглите и така приключи участието си в турнира. Наглите поведоха с 1:4, но след солиден натиск резултатът бе намален, но за пълен обрат нямаше време.

Целта поставена пред новия наставник на отбора Сами Селимински е промоция в Премиер лигата на Столичната аматьорска футболна лига. Това ще стане след 17 мача, като първото място дава директна промоция, а втория и третия ще играят плейофи.