Сборният журналистически отбор Медия Юнайтед претърпя една от най-тежките загуби от създаването си. В мач от 14-тия кръг на Столичната аматьорска футболна лига организирана от Българската асоциация за мини футбол, Медия Юнайтед допусна поражение с 7:11 от лидера в класирането Барса. Българските “каталунци” показаха, че се намират в много по-добра форма от истинската Барселона и демонстрираха наистина страхотен футбол. Въпреки загубата, играчите в Медия Юнайтед се обединиха около мнението, бе Барса е един от най-симпатичните отбори в лигата, практикуващи чист и красив футбол.

За победителите по 3 попадения отбеляза Николай Величков и Иво Шегелов, по два гола вкараха Валентин Ванов и Константин Стоилков, а един добави Искрен Митов. За Медия Юнайтед хеттрик реализира Йордан Георгиев от Ринг, 2 гола вкара Петър Мисов също от Ринг, а още две попадения добави Йордан Кроснаков от Спортал.

Тази загуба може да се окаже фатална за класирането на Медия Юнайтед на първите три места в групата, които ще дадат право на промоция в по-горна дивизия. До края на първата част на шампионата остават 3 кръга, като победите в тях за медийния отбор са повече от задължителни.

Седмица преди злополучната среща с Барса Медия Юнайтед поднови надпреварата в Столичната аматьорска футболна лига със солиден успех с 9:1 над Миленков. В герой на мача се превърна Йордан Георгиев от Ринг, който реализира 8 гола и асистира за деветото попадение на Петър Мисов.

След 14 кръга Медия Юнайтед заема 4-то място в класирането на 2 точки зад втория Елит Дружба и 1 зад третия Герман, но програмата до края прави задачата на журналистите доста трудна. Лидер е Барса с 8 точки преднина пред Медия Юнайтед.

Медия Юнайтед продължава и битката за спечелването на LEGEA CUP. Турнирът се провежда със съдействието на италианската фирма за спортна екипировка LEGEA, която облича и Медия Юнайтед.