Отборът на Гонг постигна поредната си победа в Макдоналдс медия лигата този сезон. „Черните“ пантери се наложиха с категоричното 5:1 над миналогодишния шампион Про медия и почти отказаха колегите от борбата за дублиране на титлата. Лошите атмосферни условия оставиха съперника с човек по-малко, но въпреки това момчетата от Про медия показаха класа и се държаха повече от достойно, като дори поведоха в резултата.

Въпреки това обаче отборът на Гонг успя да излезе от трудната ситуация и обърна, въпреки липсата на основни играчи. Красимир Илиев отбеляза два гола след изпълнения на ъглов удар от капитана Сашо Диков. Централният бранител Иван Иванов също добави два гола, като с това се оформи като водещ реализатор за Гонг този сезон с 12 попадения до момента. Самият Диков се отчете с едно попадение, за да оформи крайното 5:1.

Другите лидери в шампионата Спортал и БНТ също постигнаха победи. Така статуквото на върха в класирането се запази, като трите отбора се очертава да се борят за титлата този сезон. Спортал и Гонг делят първото място с по 22 точки, а тимът на БНТ е трети с 21.

Телеграф/Меридиан мач – Тема спорт – 1:7

Нова ТВ – Спортал – 4:7

Ринг бг – БНТ – 3:12

Блиц – ТВ 7 – 2:9

Про медия – Гонг – 1:5

7 дни спорт – 24 часа – 1:3