Певицата Галена издаде в новото спортно шоу „Пред банята” по TV7, че Боби и Ники Михайлови са най-добри в танците сред лицата на родния футбол. Тя направи признанието през своята колежка Лияна, която води спортно-светската рубрика на предаването. Домакините сюрпризираха Галена с вана в студиото. Тя от своя страна предложи в шоуто да има още една рубрика – „във ваната”.

Дамите не чакаха дълго и поканиха водещите Емил Кошлуков, Ники Александров и Иво Райчев да потанцуват на бразилския хит „Ai Se Eu Te Pego”. Ники Александров не се подаде на предизвикателството, но бе подобаващо отсрамен от колегата си Иво Райчев, който обра овациите в студиото.

Вдъхновен от това изпълнение и от танците на Кевин Принс Боатенг от Милан, Емил Кошлуков нахлупи бомбе и изпълни основните стъпки от „Billie Jean” на Майкъл Джексън. Освен с танцови умения Боатенг попадна в полезрението на водещата Лияна с признанието на приятелката му Мелиса Сата, че е получил контузия на терена, заради прекалено много секс.

Със старта на „Пред банята” започна и игра във Фейсбук страницата на шоуто, в която ще се раздават награди за зрителите. Всеки, който се регистрира на адрес http://www.facebook.com/Pred.banyata, ще има шанса да отговори на седмичен въпрос и да се сдобие с таблет или екип на националния отбор по футбол. Тази седмица въпросът е „Кой е по-толерираният отбор от съдиите – Левски или ЦСКА?”, а победителят ще бъде изтеглен следващия понеделник в предаването.