Миналогодишният регионален шампион на Каменица ФЕНкупа в Бургас – Ахелой, отново има планове за титла. В състава за тазгодишното издание на Каменица ФЕНкупа и предстоящия през уикенда в Бургас полуфинал се открояват имената на бившите професионалисти Георги Чиликов, Милен Георгиев, Марин Ценов и Мирослав Косев. Дали ще успеят отново да триумфират ще стане ясно този уикенд на стадион „Черноморец”.

В официалното откриване на турнира, планирано за 12.00 ч. В съботния ден (30 юни), са поканени да участват Златко Янков и Димитър Димитров-Херо, а веднага след церемонията сили в традиционния демонстративен мач ще премерят отборите на ветераните и местната власт. За всички зрители и фенове са планирани много подаръци, игри и изненади – „Бърза връзка” с GLOBUL ще раздава оригинални фен-аксесоари на Манчестър Юнайтед, най-добрите в играта „Силен шут” ще си спечелят оригинален екип на Челси от Samsung, ще бъдат спечелени и много фланелки, шапки, карти за игра и футболни топки adidas.

В неделният ден наградите ще станат още по-големи – освен юбилейната ФЕНкупа за шампионите и специални награди за най-добрите бургаски тимове, организатори и партньори ще зарадват футболните фенове с още впечатляващи призове, сред които чисто нов 32-инчов телевизор специално за финала на Евро 2012, смартфон Samsung Galaxy Plus и SPA&test-drive уикенд в Банско с осигурен автомобил.