Витоша 13 и Берое завършиха наравно 2:2 в контролна футболна среща при децата родени през 2006-та година. Двубоят се игра на новия терен с изкуствено покритие на Витоша 13 в квартал "Слатина" в София.

Двата отбора се подготвят за участие в международни футболни турнири и направиха приятен за окото мач, с много положения  и пред двете врати. Възпитаниците на Велизар Христов от столичната академия изпуснаха победата в даденото от рефера продължение. Те са и държавни първенци в тази възраст.

Александър Кавръков откри след 8 минути игра резултата за Витоша 13, а Валентин Желязков изравни след половин час игра.  Виктор Борисов отново даде преднина на шампионите след 40 минути игра, а гостите от Стара Загора изравниха в продължението на срещата чрез Димитър Борисов.

За Витоша 13 предстои участие в големия международен турнир в гръцкия град Ламия през септември, организиран от местния гранд ПАОК. Берое пък в тази възраст в края на този месец ще бъде част от големия детски турнир "Пирин къп" в Банско.