Старши треньорът на отбора от Югозападна В група Сливнишки герой Венцислав Рангелов заяви, че целта пред клуба е да развива млади футболисти.

„Отсяването на таланти в българския футбол става с много, много работа. Едно момче от нашия отбор отиде в школата на Христо Стоичков в Етрополе. Сега е постоянен титуляр и се надявам да се развива добре. Не мога да бъда удовлетворен”, сподели дългогодишният треньор на националния полицейски отбор по футбол на България в сутрешното предаване на Дарик Радио.

„Голям проблем има със собствеността на терените. За европейските програми не може да се кандидатства без да е ясно чия собственост е базата. Ние нямаме никакво намерение да влизаме в по-горната група, но искаме да развиваме децата”, добави старши треньорът на Сливнишки герой.

„Намерихме средства за треньорите, които да се занимават с децата. Трябва да има стимул за децата. Ако направим добра организация ще дойдат да ни гледат мениджъри. Един от футболистите ни игра 3 месеца в Швеция, след това се върна, но после си го взеха обратно. Немски мениджър наблюдава последната ни тренировка, която се проведе на изкуственото игрище на Герена. Искам да благодаря на Тодор Батков, че ни позволява да тренираме там. На всеки се стремя да помагам. Христо Стоичков направи от нищото, нещо в Мамелъди, за което го признават”, каза още Венци Рангелов.