Нападателят на ЦСКА Спас Делев даде за Гонг първото си интервю след проваления трансфер в руския Волга. Делев бе получил забрана да говори при заминаването на отбора за Гърция. Той разкри подробности около ситуацията с руснаците.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА СПАС ДЕЛЕВ ТУК!

„Щом съм на лагер с ЦСКА, оставам тук. Чувствам се добре. Последните дни се изписаха много неща. Излезе, че е станало кой знае какво с този трансфер във Волга. Истината е, че наистина отказах да отида там. Прецених, че ще ми е по-добре в ЦСКА. Има още какво да дам за този отбор. Отидох в Анталия, за да уточним моите условия. Не съм казвал, че ще остана там. Отидох, видях и прецених, че на този етап ще е по-добре да остана в ЦСКА. Изписаха се много работи. Не е съм се уплашил. Отидохме, поговорихме отказах, предлагаха ми много добри условия. Щом съм отказал да ходя във Волга съм преценил, че е по-добре да остана в България. Може би за 6 месеца, за година, за две, времето ще покаже”, каза Делев.

Той коментира и информациите за трансфер в немския Кьолн. „Аз от преди месец и половина разбрах за запитване към мен от Кьолн, но нищо конкретно. Не съм отказвал на Кьолн”, каза Делев.

Дошлият от Пирин футболист заяви, че според него настроението в ЦСКА е повече от добро. „Настроение има. Лагерът протича много добре. Има бъзици. Тренираме здраво и се готвим за Левски. Конкуренция трябва да има във всеки отбор. Мисля, че тук има конкуренция. Надявам се да се преборя за титулярно място.
Като нападател се чувствам много добре. Треньорът обаче преценява къде ще ме пуска”, каза Делев.

Футболистът заяви също така, че за него най-запомнящият се момент този полусезон е попадение срещу Порто. „Той винаги ще остане в моето съзнание. Мисля, че и този гол изигра роля, за да има интерес към мен. Не е малко да вкараш на Порто”, каза Делев.



Относно многото футболисти дошли от Пирин Благоевград в ЦСКА Спас Делев каза: „Радвам се, че в ЦСКА идват момчета от Пирин. Може да се чувстваме по-добре. Повече хора от Пирин тук. Мисля, че те могат да са полезни за ЦСКА. Разбира се, че ме боли за Пирин. Все пак съм играл в този отбор. Дали са ми нещо, за да дойде в ЦСКА. Надявам се нещата да се оправят. Трябва да се намери някой, който да спонсорира отбора и да тръгнат по правия път”, допълни още Делев.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА СПАС ДЕЛЕВ ТУК!