Изключително тежка тренировка проведе днес отборът на ЦСКА. Наставникът на „червените” Милен Радуканов измори здраво своите футболисти с едночасово интензивно бегово занимание. В рамките на тренировката постоянно бяха следени показателите на играчите от специализираната система за измерване на сърдечен ритъм. Това позволи на треньорите да дават указания на своите футболисти за интензитета на работа на всеки един поотделно.

ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ЦСКА ТУК!

Втората за деня тренировка на ЦСКА е оценена като една от най-натоварващите от началото на лагера, като едва ли ще бъде последната такава.

„Наистина беше изключително тежко. Но за това сме на този лагер. Трябва да тренираме и да сме във форма за първите мачове. Няма смисъл да се оплакваме”, коментираха играчи на „червените” след заниманието.

Всички футболисти на ЦСКА успяха безпроблемно да завършат плануваната от треньорите тренировка без да се откажат. Въпреки сериозното натоварване по време на бягането до последно се чуваха шеги и закачки.

От тежката тренировка се измъкнаха тримата вратари Иван Караджов, Здравко Чавдаров и Благой Макенджиев, както и трениращите на облекчен режим Йордан Минев и Грегъри Нелсън. Тодор Янчев също не се включи в интензивната тренировка, тъй като се прибра в лагера на отбора час преди заниманието.