След поредната загуба футболистите на Левски бяха привикани на среща с феновете, която се състоя край село Български извор. Там традиционно феновете спират преди и след мачове на „сините” в този регион. Група от около 50 фена начело с шефа на фенклуба Владимир Владимиров посрещнаха отбора, който бе предвождан от спортния директор Георги Иванов.

Изнервените до крайност фенове задоха куп въпроси към футболистите в желанието си да разберат, защо отборът се представя толкова трагично. Чрез шефът на фенклуба запалянковците питаха, дали играчите са си взели заплатите, дали вината за безобразното представяне е в треньора или в някой от ръководството и дали футболистите не бойкотират треньора.

След като получиха отрицателен отговор на зададените въпроси, феновете запитаха, защо тогава отборът е толкова трагичен. Футболистите начело с Живко Миланов, Бардон и Топузаков казаха, че нямат конкретна причина за лошото си представяне. Срещата премина без никакви странични инциденти и след като продължи 25 минути, футболистите се качиха и си продължиха пътя към София.

Феновете разговаряха и със старши треньора Ратко Достанич и заявиха на сръбския специалист, че той не е виновен за ситуацията и на него не му се сърдят за положението, в което е изпаднал Левски.

Спортният директор Георги Иванов, който пътува със собствената си кола остана и продължи разговора си с феновете.

Имаше и въпроси, защо ги няма собственикът на клуба и изпълнителният директор на мача. Оказа се, че в ложата на Градския стадион в Ловеч не е имало нито един представител на Левски, с изключение на няколко футболисти, които не взеха участие в мача.