Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо остана доволен от играта на „сините”, въпреки загубата с 0:1 от Черноморец. Според него Левски е показал добър футбол и е доминирал, но неумението пред гола е лишило шампионите от победа.

По повод скандиранията на феновете „Мишки сте!”, Гонзо обясни, че „щом си в Левски не трябва да си мишка”.

„През цялото време Левски доминираше, жалко, че загубихме. Левски създаде 4 голови положения, но не успя да вкара. Знаете, че във футбола без да вкараш гол не може да победиш, работим в тази насока, но за съжаление още сме доста далеч”, заяви Гонзо, който не скри разочарованието си от нападателите на „сините”: „Не искам да говоря, но ако си централен нападател в Левски понякога трябва да вкарваш. Не може така. Така бяхме и срещу Дебрецен, добра игра, но без голове. Отборът на Черноморец от половин положение ни вкара и ни победи”.

„Целта ни беше да победим, за да излезем от тази дупка, в която бяхме. Не мога да бъде недоволен от играта на футболистите, играхме добър футбол, ако бяхме вкарали един гол щяхме да победим Черноморец. Винаги има шанс, днес нямахме, дай Боже в четвъртък да имаме. Левски днес игра добре, не си вкарахме положенията. С Лацио е друг мач, друг заряд”.

„Не би трябвало да си мишка в Левски. Проблемът е това, че не си вкарваме положенията, правим една-две грешки и ни вкарват. Треньорът дава всичко от себе си отборът да изглежда по един наистина добър начин, за момента просто не се получава”, допълни Гонзо.