Бразилският футболист на Берое Евандро Ронкато заяви след победата над Ботев, че ако отборът играе така във всеки един мач, „зелено-белите” ще направят много добър сезон.

„Направихме добър мач. Мисля, че успяхме да играем всички заедно, като семейство и успяхме да спечелим с добър резултат. Ботев е много добър отбор, защото доказва, че има качества да е в челото на таблицата. Надявам се да продължим с добрата работа и да спечелим следващия мач”, коментира Ронкато.

"Когато успеем да играем като семейство, сме способни да заемем по-горни позиции в класирането. Ако всеки път играем както днес, вярвам, че Берое ще успее да направи един много добър сезон”, добави бразилецът.

„Трябва да уважаваме отбора на Пирин Гоце Делчев, въпреки че няма победа досега. Ние отиваме за трите точки”, продължи футболистът на Берое.

„Мисля, че успях да вляза в добра кондиционна форма, а това бе важно, защото ми беше трудно, когато дойдох тук. Нямах подготовка преди това, защото имах проблеми в бившия ми тим, но сега се чувствам добре и съм тук, за да помагам на отбора”, каза още Евандро Ронкато.