Вратарят на Берое Стара Загора Иван Караджов изрази мнение, че той и съотборниците му са надиграли напълно отбора на Ботев Пловдив. Беройци измъкнаха победа с 1:0 в трето поредно дерби на Тракия, която пък им позволи да се измъкнат от дъното на класирането.

„Ботев как ми се видя? Аз гледах нашия отбор. Надиграхме ги и заслужено победихме. Мисля, че и вие сте го гледали мача. През второто полувреме имахме ситуации, с които двубоят отиваше на друг резултат“, заяви Караджов.

„Не искам да питам Александър Александров дали е имало друг отбор на терена. Той си има мнение, ние също си имаме мнение. Не мисля, че досега всички мачове, които са минали, не сме играли като отбор. Излизаме и във всеки мач даваме 100 процента от себе си. Няма големи очаквания към нас, които да ни тежат.“

„Според мен имаше битка. Ние имахме положения, които ако ги бяхме реализирали, нямаше да се развие така мача. Не казвам, че те не са имали положения. Кое бе най-важното за победата? Колективът“, завърши вратарят на Берое.