Нападателят на Берое Венцислав Христов заяви след победата над Ботев Пловдив с 1:0, че успехът на отбора е бил закономерен.

„Срещата имаше допълнителен заряд. Все пак Ботев е в челото на класирането и играе футбол. Победихме ги закономерно”, коментира Христов.

„Според мен се получи добър мач. Имаше заряд и интересни ситуации пред двете врати. Ботев също имаше ситуации, но по-чистите бяха за нас и съумяхме да победим. Ако те са били по-добри, защо не са победили? Не се случва често по-добрият да загуби”, добави нападателят.

„Отдавна не бяхме побеждавали тук, пред собствена публика, в такова дерби. С оглед на ситуациите последният пас и удар не бяха на ниво, но смятам, че в течение на мачовете ще подобрим тези показатели и ще сме по-резултатни”, продължи футболистът на Берое.

„В мача имаше надиграване и по-добрият отбор спечели.”

„Чисто физически се чувствам добре. Имах лек спазъм, но се надявам да не се е влошил. През миналия сезон показахме, че успяхме, сега остава да затвърдим това. Продължаваме напред. Навярно тежък двубой, защото ще се хвърлят за първа победа срещу нас”, каза още Венцислав Христов.