Двама от фланговите футболисти на ЦСКА няма да бъдат на разположение на Стойчо Младенов за домакинството срещу Литекс в събота. Бившите футболисти на Лудогорец Иван Стоянов и Неманя Милесавлевич имат здравословни проблеми и 99% няма да се появят на терена срещу „оранжевите“.

Травмата на Стоянов е стара и се лекува вече доста време. Очакваше се бившият национал да е на разположение още преди няколко седмици, но това така и не се случи. От лекарския щаб на ЦСКА правят всичко възможно да вдигнат играча за дербито срещу Левски идната седмица, но ситуацията е „на кантар“.

Неманя Милисавлевич пък е получил разтежение на една от последните тренировки на отбора и е под въпрос за мача с Литекс. Сърбинът направи страхотен полусезон миналата година, но тази участва в мачовете с променлив успех.

Въпреки контузиите на Милисавлевич и Иван Стоянов, Стойчо Младенов има варианти за футболисти, които да започнат титуляри по крилата. Това ще са Тони Силва и Антон Карачанаков, които последно време се очертаха като титуляри за ЦСКА.

Очаква се Стойчо Младенов да вземе окончателно решение кой футболист да замени трайно контузения Валентин Илиев. Изборът пред Младенов включва Апостол Попов, Марин Оршулич,

Реално, травмата на Иван Стоянов е единственият проблем пред Стойчо Младенов, като се изключи операцията на капитана Валентин Илиев. На тази база наставникът на „червените“ трябва да избере партньор на Александър Тунчев в центъра на отбраната, като вариантите са Апостол Попов, Мартин Оршулич, Денис Причиненко и Пламен Крачунов.