Старши треньорът на Барселона Херардо Мартино показа откровено отношение, като призна, че не е доволен от работата си начело на каталунския гранд. Специалистът заяви, че все още няма взето решение за бъдещето си, но отбеляза, че ще се изправи лице в лице срещу записаните резултати.

„Всички се чувстваме покрусени от онова, което се случи през изминалата седмица. Получихме три тежки удара за три дни. Но трябва да продължим да си вършим работата“, започна Мартино.

„Мисля, че нападките към тима са малко неуместни. Това са играчи, които работят заедно в последните 5 или 6 години, и спечелиха всичко. Ще бъде грешка да кажем, че сезонът е свършил при все, че има още шансове“, продължи наставникът.

„Все още нямам взето решение. Казах и преди, че печелим, или губим аз няма да сменя моята философия. Няма какво да говоря. Аз се изправям срещу резултатите“, обясни Мартино по адрес на непрекъснатите слухове за негова смяна.

„Не съм имал някакъв специален разговор с играчите ми. Просто сме коментирали това, което се случи. Но откровено казано, не съм доволен от работата си и от резултати, които записахме. Очаквах много повече“, коментира още аржентинският специалист.