Третата благотворителна гала вечер по ММА "Fight 4 Life" ще се проведе на 10 май в град Благоевград. Турнирът се провежда в подкрепа на младата майка Милена Янева, която иска само едно простичко нещо - да живее! Организатори на турнира са спортен клуб "Ипон Благоевград" съвместно с ММА клуб "Bully Team".

Милена е млада майка, която е готова на всичко за да живее и отгледа 5-годишния си син. Това, което трябва и иска, е да се подложи на таргетно лечение, което става с прием на точно определено лекарство по точно определена схема. Въпросното лекарство се предлага само от една фирма в България - Roche и лечението с него за месец е 20 000 лв, която сума е непосилна за младата жена. Лекарството не се поема от НЗОК към момента и не се знае кога и дали въобще някога ще се поеме. За начало на терапията изискват сумата за 3 месеца, понеже е безсмислено да се прилага, ако не може да направи поне три курса.

Битките в помощ на младата майка ще се проведат в зала Скаптопара от 19:00 часа, като входът е символичен в размер на 5 лева, но подканваме всеки желаещ да дари, колкото може в помощ на тази добра инициатива. От своя страна състезателите ще участват напълно безвъзмездно в тази добра кауза.

Файт-карта:

1 - до 78 кг.: Радослав Вакашински (Ипон) срещу Борислав Лазаров (Bully Team);

2 - до 68 кг.: Ognjen Jerkovic (MMA Little Wonder Crew) срещу Симон Николов (Плевен ММА);

3 - до 71 кг.:Мартин Йорданов (Ипон) срещу Борислав Трайков (Олимп –Петрич);

4 - до 66 кг.: Веселин Дуков (Pitbulls Bokido) срещу Емил Асенов (Bully Team);

5 - до 72 кг.: Христиан Георгиев (Pitbulls Bokido) срещу Стефан Петров (Bully Team);

6 - до 77 кг.: Кристиян Апостолов (Ипон) срещу Стефан Гиуров (Олимп-Петрич);

7 - до 72 кг.: Станислав Чолаков (Pitbulls Bokido) срещу Делян Илиев(Bully Team);

8 - до 63 кг.: Азим Ишанхаджаев (Ипон) срещу Дани Бетов (Bully Team);

9 - до 77 кг.: Nemanja Milkovic (MMA Little Wonder Crew) срещу Явор Лазаров (Bully Team).

FIGHT 4 LIFE III на 10 май в Благоевград