Знем, че треньорите във футбола могат да измислят какви ли не креативни начини за повишаване духа, мотивацията и сплотеността на своя тим. Със сигурност обаче Хоакин Капарос е сътворил най-неконвенциолния метод, като е карал своите играчи да гледат порнография.

Защитникът Андерсон Консейсао, който в момента играе в МЛС за Филаделфия Юниън, призна, че е изпитал от първа ръка нетипичня подход на специалиста по време на периода си под наем в Майорка през сезон 2012/2013.

Пикантната случка се развива точно преди мача срещу Атлетик Билбао, който бил важен за оцеляването на Майорка в Примера дивисион. Испанската преса отбелязва, че действително в играта на островитяните се е забелязало подобрение, но те все пак губят с 0:1.

„По време на разбора преди мача Капарос ни показа видео, в което имаше откъси от порно филм“, каза Консейсао. „Всички бяхме шокирани, не разбрахме нищо от това, което гледахме“

„Треньорът искаше да повдигне духа ни, ала ни не схванахме идеята. Той ни каза, че нашата интензивност в мача трябва да бъде същата като тази на един порно актьор“, доразказа бразилецът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS