Испанският национален селекционер Висенте дел Боске вероятно е пропуснал подготвения специално за него обяд с грузински специалитети, осигурен от домакините в Тбилиси.
Вместо да се наслади на хубава храна и най-вече на популярното местно вино, Дел Боске близо час бе принуден да стои извън избраното заведение в Стария град и да се снима с футболни фенове. Било то местни, също така и тези на Барселона и Севиля. Каталунските привърженици не се притесняваха от факта, че той все пак олицетворява предимно кръвния враг Реал.

Тъй като в началото снимките с националния треньор на "Ла фурия" бяха в самото заведение, в един момент то се оказа тясно и фотосесията се премести на улицата, където продължи достатъчно дълго време.

Висенте дел Боске

източник: Gong.bg, Николай Александров

В интерес на истината Дел Боске бе атакуван за селфита и снимки още снощи на летището в Истанбул, откъдето долетя до столицата на Грузия, посрещаща тази вечер двубоя за Суперкупата на Европа. Испанецът изкара две един сезон начело на местния гранд Бешикташ, което автоматично го прави звезда и в Истанбул и предизвиква интереса на турски футболни фенове.

Ники Александров, специален пратеник на Gong.bg в Тбилиси