Старши треньорът на Славия Александър Тарханов изрази недоволство от поредната загуба на своя отбор. "Белите" допуснаха поражение с 2:3 от Ботев, но според руснака, многото пропуски на неговите футболисти са довели до резултата.

"Първото полувреме трябваше да водим с 5:0, не успяхме да вкараме. Второто получихме получихме червен картон, после втори червен картон", заяви Тарханов.

"Първото полувреме си взаимодействаха много добре с Йомов, затова в средата имахме голямо преимущество. Едно положение имаха и го вкараха."

"Футболът е такава игра, че трябва да се вкарват голове. Създаваме достатъчно положения, но не можем да ги реализираме."

"Той (Буров) е млад футболист, започна да нервничи, затова получи червен картон. Вторият жълт според нас не трябва да се дава. За Марио (Кирев) не видяхме, но той каза, че не е направил нищо, за да получи червен картон."

Относно факта, че отборът има само загуби от началото на сезона, Тарханов коментира: "Отразява се това на целия отбор. И с ЦСКА трябваше да спечелим, винаги ни вкарват така."

"Не се караме затова, че правим грешки, защото играем добре. Единствено, че не вкарваме и отзад понякога правим детски грешки", завърши Тарханов.