Наставникът на Славия Александър Тарханов разкритикува отбора си за втората поредна загуба от началото на сезона. Сега "белите" паднаха с 1:2 у дома от Берое, а в първия кръг загубиха с 0:2 от ЦСКА. Според него, това не е трябвало да се случва. 

"Берое не е ЦСКА и ние трябваше да победим, макар че нашата отбрана сега се окомплектова. Пашов не е на нивото, на което трябва да е, не внимава, другият ни краен защитник също. Получиха се недоразумения и паднаха головете във вратата ни. Търсим варианти в халфовата линия също. Балджийски също не е постояен, а ние разчитаме на него", сподели Тарханов пред DIEMA SPORT 2.

Той сподели и от какво точно не е доволен от играчите си и какъв е най-големият им проблем - липсата на голове.  

"По различно време в мача играчите не могат едновременно да се проявяват добре, което е проблем. Доста често споменавам, че сме млад отбор, а във футбола опитът е много важно нещо. Играхме с ЦСКА и Берое, а те имат доста по-опитни играчи от нас." 

"Не е правилно да се запомни само гредата в края, имаше и други ситуации за гол, но не можем да си вкараме положенията. Това е една слабост на отбора ни, която почва да ме тревожи. Точките се броят на края, по-важното е, че не можем да вкарваме. Без голове не можем да побеждаваме и това е проблемът", сподели Тарханов.