Снощи ЦСКА стартира с успех участието си в елитната Първа лига. Момчетата на Христо Янев наложиха волята си над Славия с 2:0. Добър успех, след като първата среща от шампионата винаги е доста трудна.

Пътят, който поема ЦСКА е към призовите места. Понякога това минава през павета, може да мине и през асфалтов път, а може и да е по макадам.

Двата тима предложиха добър футбол на феновете дошли да уважат отборите. Стадион Българска армия прие доволно количество привърженици, които видяха и първата победа в елита за новия сезон. 

"Армейците" наложиха волята си над съперника с мисъл и добри изпълнители. Диого Виана се подиграваше на бранителите в бяло, но и Славия показа зъби, но Балджийски пропусна от изгодни ситуции.

Играта на футболистите в червени екипи беше интелигентна, но в един момент физическите сили им посвършиха, но все пак е първи кръг. Важното в тази победа са и трите точки, което със сигурност ще вдъхне повече самочувствие на играчите, а програмата облагодетелства играчите на Янев. 

Важното е, че ЦСКА демонстрира постоянство, след игрите в Австрия. Така пътят е широко отворен, а посоката е ясна - към върха. 

Да видим дали така мислят от Лудогорец и Левски, а следващата стъпка пред ЦСКА е Верея.