„Има загуби, след които не те боли. Имаше две неща, които са повече от очевини. Едното е разликата в класите на двата тима. Положихме огромно старание, но това, което трябва да се каже с главни букви е отношението на публиката, на всички, които дойдоха в залата и си купиха билети”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след поражението от Будучност в Адриатическата лига и насочи вниманието към невероятния начин, по който привържениците на „сините” поздравиха играчите след мача, въпреки поражението.

„Тази публика е доказателство, че Левски трябва да бъде спасен. При загуба със 17 точки виждате каква подкрепа имаме. Самото поведение на публиката доказва колко много тези хора са съпричастни към нашия проблем. Всеки, които иска да ни подаде ръка, трябва да осъзнае изключителния социален ефект, който има баскетболен клуб Левски. Има клубове, които са вечни и Левски е такъв клуб. Виждам невероятно разбиране и усещам отношението на хората. Не мога да си представя, че ще допуснем всички ние да се случи най-лошо. Играчите показват голям морал, но някъде има предел. Разполагам с изключителни мъже в отбора и това в някаква степен още повече ми тежи и ме задължава”, коментира Тити Папазов.

„Разликата в класите с Будучност е очевидна. Те имат много опитен плеймейкър. Виждате с каква лекота играе. Ние имахме и добри моменти. Будучност е сред лидерите в Адриатическата лига. Отсъстват трима основни играчи на нашия отбор и това се отрази. Разликата в класите е очевидна. Имаше силни моменти на Павлин Иванов, който беше много мотивиран. Има старание и най-важното е изключителното човешко поведение на играчите. При всички случаи няма да се предам”, сподели още Тити и добави:

„Разчитам на коректно отношение по казуса със Станимир Маринов и се надявам, че ще надделее логиката и човечността. Трябват компромиси и от трите страни, за да не се допусне Маринов да не играе в дълъг период от време.”