Някои от най-добрите играчи в семейната СПА и тенис верига Уикенд тур ще защищават реномето си през септември в последните морски турнири за годината. От 3 до 9 септември Красимир Минтов, Едиз Батран, Найден Жеков и победителят от Green Life Tennis Holiday - Пламен Любенов ще се вихрят във втората дълга ваканция на веригата в Дюни роял ризорт. В рамките на седем дни те ще играят по един турнирен мач на ден, а в останалото време кортовете, плажовете и всички атракции на курорта ще са на тяхно разположение.

Със сигурност играчите и близките им ще се отбият преди и след мачовете в аквапарка, четирите плувни басейна, осемте ресторант и десетте бара на ваканционното селище, с което престоят им там ще се окаже пъстроцветен и изпълнен с приключения. За надпреварата все още има свободни места, а желаещите да се включат могат да го направят до петък, 31 август. Организаторите гарантират най-ниски цени на престоя в сравнение с офертите на всички туроператори и чудесно време за плаж и за игра.

източник: Интерактив тенис

Последният турнир на Уикенд тур на черноморското ни крайбрежие за годината ще се проведе от 21 до 24 септември във ваканционен комплекс Санта Марина до Созопол. Засега фаворит за титлата вSanta Marina Open II е шампионът от първото издание на надпреварата за 2018-та Георги Митрев. Той ще пристигне в Созопол чак от Сандански и ще вдигне летвата доста високо. Но дори и начинаещите има защо да дойдат в Санта Марина, защото ще играят на едни от най-добрите кортове в страната, ще натрупат опит и ще станат част от тенис семейството на Уикенд тур.

източник: Интерактив тенис

За това издание на турнира организаторите обещават два пъти повече игра от обикновено, тъй като 24 септември е почивен ден и отпадналите в групите ще мерят сили в утешителна надпревара. В схемата има свободни места, а желаещите могат да се запишат онлайн или на телефон 0888060405.

Повече подробности за най-голямата семейна СПА и тенис верига Уикенд тур и за предстоящите състезания можете да намерите на интернет страницата weekendtour.bg.