Любителската тенис и СПА верига Weekend Tour открива сезон 2019 след един месец в Сандански. От април до ноември турът ще предложи една нова дестинация и 10 надпревари, две от които са удължени ваканции. По традиция началото ще е в Интерхотел Сандански.

Sandanski Open I ще продължи от 19 до 21 април, а местата се изчерпаха за 72 часа. Организаторите вече отвориха записването на състезание N2 в Гоце Делчев. Uva Nestum I ще се проведе от 10 до 12 май и освен тенис ще предложи слънце, дегустация на вино от собствена изба и уникално СПА в югоизточното подножие на Пирин. Местата и тук са ограничени, затова организаторите призовават желаещите да се включат да заявят участие веднага.

Weekend Tour става все по-популярен сред запалените любители на тенис от цялата страна заради уникалното съчетание от перфектни условия за игра, почивка и забавления. Всичко това се случва в различни краища на България, в присъствието на близките и приятелите на играчите. Освен това организаторите гарантират най-ниски цени за периода на надпреварата. Така дават шанс на любителите да се срещат със съмишленици от цяла България и да откриват нови кътчета, в които може да се играе тенис.

Дестинация N3 за 2019 е Санта Марина Созопол. Santa Marina Tennis Holiday е първата ваканция за годината и ще предложи четири дни игра на отлични Green Set кортове с неповторима гледка към морето. Освен мачовете от надпреварата, в комплекса ще се проведе и тенис лагер за деца и за всички, които не са сигурни в уменията си. Спирка N 4 в календара на тура е Хисаря - от 28 до 30 юни. Следва турнирът в Правец RIU Pravets Open, който е от 26 до 28 юли. В него тенисисти и гости ще могат да поиграят в свободното си време голф.

От 9 до 14 септември е планирана втората ваканция за годината – в Green Life Beach Resort до Каваци. И тук, както в първата тенис ваканция в Санта Марина, всички, които имат желание да подобрят играта си, могат да се включат в специалния тенис кемп. Следват Santa Marina Open, от 20 до 23 септември, Sandanski Open II, от 11 до 13 октомври, и Uva Nestum Open II - от 25 до 27 октомври.

Последният турнир за годината е в новата дестинация за сезона: комплекс Hot Springs в село Баня до Банско. Разположен между Рила, Пирин и Родопите, най-новият дом на минералната вода в България предлага два тенис корта с червена настилка, минерални басейни и още десетки възможности за релакс. От 8 до 10 ноември играчите и близките им ще могат да се насладят на отлична кухня, екологична храна и кристален въздух.

Желаещите да научат повече подробности за Weekend Tour и да заявят участие за турнирите могат да го направят на сайта на веригата.