Станислав Иванов ще играе за титлата в Lotto ITL Finals 2018, след като победи на полуфинала Цветан Бешевишки с 2:0 сета (6:1, 7:6). В първия сет Станислав доминираше изцяло на корта в MG Tennis Club, но във втория се оказа догонващ. След пълна мобилизация обаче той успя да стигне до тайбрек от 2:5 и го спечели на 3. С победата Иванов се изкачи до второто място в годишната ранглиста на ИТЛ, откъдето измести именно Бешевишки. Съперникът му също показа желязна воля, защото игра срещата на обезболяващи заради травма, получена във втория мач в групите.

Така на финала на третия Мастърс на Интерактив тенис за годината ще играят N1 в схемата Радослав Владимиров и Станислав Иванов. Радо излиза в мача като фаворит и с победа в единствената срещу между двамата – преди по-малко от седмица в група „Пийт Сампрас“ на Lotto ITL Finals 2018. Тогава той се наложи над Иванов с 2:1 сета, но победата не беше лесна.

От Интерактив тенис припомнят, че Радослав Владимиров стана предсрочно най-добър играч на лигата за 2018 година и е недостижим на първото място в ранглистата. Финалът на Lotto ITL Finals 2018 ще се играе на 20-ти декември, четвъртък, от 19:00 часа в MG Tennis Club. Всички желаещи да наблюдават двубоя са добре дошли, а организаторите пускат вход свободен.

Един час след финала ще бъдат връчени годишните награди на лигата ITL Awards 2018 в „Патрон Бар“. На традиционната церемония ще бъдат отличени най-добрият играч на Интерактив тенис и класиралите се на второ и трето място в годишната ранглиста.

Специални награди ще бъдат връчени и в категориите „Състезател, отбелязал най-голям прогрес през годината“, „Най-позитивен участник“ и специален приз за „Постоянство през годините“.