Най-запалените аматьори от София ще спорят от понеделник за трофея в Третия вечерен турнир на ИТЛ, категория 500, в Тех Спорт в София Тех Парк. Сред записалите се за участие са шампионът на най-голямата аматьорска тенис лига в България за 2015 и 2016 година Едиз Батран и носителят на няколко титли от турнирите на ИТЛ и финалист в последния Мастърс за 2018 Станислав Иванов. Двамата играха финал при напредналите в Първия вечерен турнир за годината в комплекс „Дема“, като победител излезе Едиз Батран. Той спечели с 2:1 сета, а Станислав със сигурност ще иска реванш за загубата.

Интерактив тенис и София Тех Парк приканват начинаещите и всички, които не са играли в турнирите на лигата, да се включат в надпреварата. За тях първият мач ще е безплатен, като целта е любителите да усетят тръпката от двубоите в състезателна обстановка и да усъвършенстват играта си.

В схемата все още има свободни места, а условията на кортовете в Тех Спорт са перфектни. Green Set настилката гарантира отличен отскок на топката, и е подходяща както за опитни, така и за прохождащи играчи. Състезателите от категории 125 и 250 на Третия вечерен турнир вече се възползваха от отличните условия в комплекса, а първото гостуване на ИТЛ в София Тех Парк със сигурност няма да е последно. Началните часове на срещите са 20:00 и 21:00, като се играят два тайбрек сета до 4, а при равенство – шампионски тайбрек до 10.

От Интерактив тенис припомнят, че всички желаещи могат да се запишат за участие в Четвъртия вечерен турнир. Той ще се проведе в клуб 360 (бившите кортове на БСФС в Борисовата градина). Повече подробности за ИТЛ и за турнирите можете да намерите тук.