Рекорден интерес от аматьорите към Вечерните турнири в началото на 2019 година отчитат от Интерактив тенис. Седмица преди началото на Първия вечерен турнир за сезона при начинаещите записването беше затворено. В схемата за надпреварата, която се играе от понеделник в тенис клуб „Дема“, влязоха 50 играча, а още поне десет желаещи останаха извън състезанието.

При средно напредналите, стартиращи мачовете си на 14 януари, местата също са заети заради небивал интерес. При напредналите, които ще се включат в турнира на 21 януари, има 17 свободни места, но до дни и те ще бъдат запълнени.

-     Интерактив тенис е уникална възможност за всички приятели на тениса да намерят нови партньори и да подобрят значително играта си – каза мениджърът на ИТЛ Ивайло Цанков. – Вечерните турнири дават шанс да се играе след края на работното време, а мачовете са равностойни благодарение на специалния интерактивен тенис номер. Форматът на игра е удобен за аматьори, които са в добра кондиция и им позволява да покажат най-доброто от себе си без да стигат до ръба на физическите си възможности.

В началото на седмицата Вечерните турнири дебютираха в спортен комплекс „Дема“, като началните часове на срещите са 20:00, 21:00 и 22:00 часа. Както обикновено, Интерактив тенис ще позволи на приятелите на тениса да играят на всякакви настилки и да усъвършенстват ударите си във всякакви условия. Повече подробности за най-голямата аматьорска лига в България и за Вечерните турнири можете да намерите тук.

Интерактив тенис

източник: Интерактив тенис