Начинаещите с рейтинг ИТН 10 получават специален бонус от Интерактив тенис за състезанието при напредналите от Шестия вечерен турнир „Лото“, който започва в Националния тенис център в понеделник. Всички, които тепърва трупат опит в състезателна обстановка и правят първи стъпки в тениса, ще бъдат освободени от такса участие в надпреварата, при загуба в първия си мач.

Целта на организаторите е да накарат възможно най-много аматьори да преодолеят страха си от играта на точки и да усетят тръпката от това, да се изправят срещу непознат съперник. Освен това от Интерактив тенис обещават да играят с възможно най-равностойни противници.

Шестият вечерен турнир, категория ИТЛ 500, е подходящ за всички, които искат да трупат опит и някой ден да се наредят сред най-добрите аматьори в България.

източник: Интерактив тенис

Засега са подадени 21 заявки за участие, като много от тенисистите вече имат школовка от турнирите категория ИТЛ 125 и 250. Схемата е отворена до петък вечерта, а засега под N1 e Цветомир Ценков.

Повече подробности за Вечерните турнири „Лото“ и за записването за участие може да намерите тук: interactive-tennis.com.

източник: Интерактив тенис