Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур готви впечатляващо закриване на сезон 2018. Последният турнир за годината ще се проведе след по-малко от седмица в Сандански, а заради големия интерес организаторите пуснаха две допълнителни групи при мъжете. Въпреки това някои от желаещите не можаха да се запишат и ще чакат началото на следващия сезон, за да се възползват от перфектните условия за игра и почивка в Интерхотел Сандански.

В надпреварата от 12 до 14 октомври ще се включат 52 аматьори, а от Уикенд тур и Интерхотел Сандански са подготвили изненади за всички играчи и техните близки. Шампионът и някой от гостите на турнира ще си тръгнат с ваучери за почивка.

На официалната вечеря ще бъдат раздадени много награди. От СПА центъра на Интерхотел Сандански са осигурили ваучери за процедури, а от магазини Спорт Бокс и Уилсън отново ще зарадват всички финалисти с подаръци.

Фаворити за титлите в Сандански Оупън II са победителят в турнирите на Уикенд тур в Сандански през април и в Санта Марина през юни 2018 Георги Митрев, шампионът от Правец Оупън Борис Монов, както и намиращите се в отлична форма Цветомир Ценков, Милен Балтов, Иван Златанов и Йордан Пичуров. При жените за първото място най-вероятно ще спорят Стефка Бончева и Илияна Шейтанова.

източник: Интерактив тенис

Всички участници ще изиграят най-малко по три мача, а в свободното време ще се насладят на минералните басейни в Интерхотел Сандански и на чудесното време. Домакини и организатори предлагат впечатляваща програма за часовете, свободни от мачове.

В събота и в неделя от 8.20 часа ще има организирана загрявка и стречинг на кортовете с инструктор Еми Христова. В събота всички желаещи могат да се включат в туристическа обиколка на Сандански, за да се запознаят със забележителностите на града.

Шампионите в трите формата на надпреварата – индивидуално мъже и жени, и смесени двойки - ще станат ясни в неделя, когато ще бъде и официалното закриване на сезона.

източник: Интерактив тенис