@Neznaiko1912 , резултатът кефи, а ти иди на доктор, след като те боли гъза.
@GoshP , крадец е Ганчев. Предатели сте вие. А олигофрени са всички "легенди", които припознаха Литекс за ЦСКА!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@peliforewer , а когато този "най-добър съдия" Кабаков, не изгони Чорбаджийски за удар с юмрук в малкот онаказателно поле, и не даде дузпа за "Дунав" всичко е точно, нали? Когато същият Кабаков, от положението на Чинков снощи, не видя спъването на Марселиньо в пеналта на преименуваните, преди 2 години в София, също е наред. Когато съдията в Благоевград, съвсем случайно не видя умишлен удар с лакът от страна на Каранга срещу футболист на Пирин-всичко е ок. А и ти, нали щеше да ходиш при Дебелия припознавач и при Томчо, к`во правиш тук още?!?
За пари, как за какво!
Този формат, който е сега, е безумен. Дори само заради факта, че класираният на 7-мо място има шанс за ЛЕ, а тези на 5 и 6-не.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Как ЦСКА ще играе за КБ, след като такъв отбор няма в структурата на БФС?
Черно тото не са уговорените мачове, а залаганията при нелегални букмейкъри! Това надали някой "футболен" човек, журналист, фен, у нас, ще го проумее.
Има ли друго първенство в Европа, в което класираният на 7-мо място да има шанс да играе в ЕКТ, а този на 4-то-не? Това ли е "чудесният формат"?!
@CTEoloAH , колко сте жалки само и левскари , и припоци. В клубовете ви не се работи нормално, а за това е виновен само Разград и никой друг. Не стига, че Левски изкуствено го държат в професионалния футбол, ами и претенции имате!
@1973red , друго си е да работиш с отбора от Ловеч, нали припоче?
@peliforewer , Пелинате, ти нали щеше да ходиш при дебелия в Дспорт, да плачеш на рамото му? Пишат заплатата на Хубчев, защото той съди клуба. Ако Акрапович почне да ви съди вас и неговата ще напишат, или на теб ти е интересно колко плащат там, където се играе истински и не се правят маркетингови ребрандирания?
@sly , ти си потресаващо неумен трол на припоците!
@sly , а тези, които с песен на уста си предадоха клуба, какви са, мой мили Августин?Точно припок да говори за предателство :D :D
Почетен президент на клуб, в който никога не е играл
Никола Попов как го назначиха на ЦСКА 1948-Левски, след като беше водил мач на 1948 два кръга преди това?
@sly , на теб само Разград ти пречи! Всичко ви е наред и ако не бяха тия от Разград, какъв живот щяхте да си живеете, като при бай Тошо!
@mistreated , как се играе с отбор, който не съществува от 4,5 години? Вие, оранжево-червените, как ревете против съдии, сините също, но другите нямали право, а?!?
@Reckless , да, рева за ЦСКА, оня, дето го убихте с усмивка на уста! Ти рева ли във вторник, когато Ганчев каза, че се маха от ловешкото недоразумение? А ГОНГ са доста жалки, защото никой не се подписва с името си под пасквилите, които бълват всеки ден.
ГОНГ, а вие защо пишете "ЦСКА може да махне тирето", след като в начина ви на изписване тире няма? И още нещо: преди да изминат 5 години от фактическия фалит на даден клуб няма как друг да носи същото име, а те ще се навършат на 09.09.2021
@mr.gignac , чак се разплаках от мъка за вас, вечно онеправданите и потискани от държавата левскари!
Ганчев и Инджов имат акции в собственика на ПФК "ЦСКА-София", не в него. ГОНГ, като му лижете на Ганчев анатомията, би трябвало да знаете, че 100% собственик на бившия ПФК "Литекс-Ловеч" , е бившият "Чавдар" Етрополе.
Бездарникът, написал това заглавие, дали знае какво е "фарс"? Надали, затова и пишете анонимно, нали аква пура?
@XOTAHCA_BG , вие пък като сте занаправяли :D
@blue_bear , вие когато вземате чужди футболисти какво е? А, да, те от деца са мечтаели в Левски и затова с песен на уста поемат, с надеждата, че той да работи умей и в Левски със сигурност ще преуспей. От 20 години не сте вадили свестен футболист.
@GoshP , те не се пъчат, че са "идея", нали? А вашите изпълнения са в България доста преди Сорос и т.н. демокрация. Да не говорим за неистовото и неправомерно подпиране на клуба от страна на държавата. Натискът да ви "вземат" да ви стават спонсори. Каквато държавата-такива са и идеите!
@GoshP , каква идея е "Левски"? От години виждаме, че идеята е СЗ-качулки, побоища, бомби, свастики, "Умрете селяни"-това ли е идеята "Левски"?!? Потрошени заведения, бити служители на клуба, потрошаване на вагони на БДЖ, убит с бомбичка човек, който си е седял мирно в заведение...Идея бил "Левски"!!!
Колко трябва да си прост и жалък, за да напишеш "клуба от Подуене"!!!
@Готвача, ще прецакат Черно море за мястото, а?
  • 1