Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ!!!!!!!!!!!!!!
Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на заплатите в клуба. В момента най-високо са оценени Найджъл Робърта и Холмар Ейолфсон, които взимат по около 30 хиляди евро на месец. Според холандски източници "сините" са изкушили Спиерингс с почти двойна заплата. Там той се е разписвал на малко повече от 20 хиляди евро на месец. Според хора от мениджърските среди това дори е високо възнаграждение за опашкарите в Ередивизи. Журналисти от страната на лалетата твърдят, че от Левски са били изключително настоятелни при преговорите със Спиерингс и са му сложили на масата предложение от 35 хиля Само за сравнение: Франко Мазурек, който не успя да се наложи през есента в състава на Петър Хубчев, получава 22 500 евро месечно. А Насиру Мохамед закръгля на 25 хиляди евро и също няма допирателна със стартовата единайсеторка на Левски.
КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ1111111Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на заплатите в клуба. В момента най-високо са оценени Найджъл Робърта и Холмар Ейолфсон, които взимат по около 30 хиляди евро на месец.
Според холандски източници "сините" са изкушили Спиерингс с почти двойна заплата. Там той се е разписвал на малко повече от 20 хиляди евро на месец. Според хора от мениджърските среди това дори е високо възнаграждение за опашкарите в Ередивизи. Журналисти от страната на лалетата твърдят, че от Левски са били изключително настоятелни при преговорите със Спиерингс и са му сложили на масата предложение от 35 хиля

Само за сравнение: Франко Мазурек, който не успя да се наложи през есента в състава на Петър Хубчев, получава 22 500 евро месечно. А Насиру Мохамед закръгля на 25 хиляди евро и също няма допирателна със стартовата единайсеторка на Левски.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Венци, ще трябва да се промени и проумее че го няма вече Перуката, който го чешеше и галеше по великолепното му теме.
Ако намеренията на Божков са чисти да финансира, а не само да използва феновете и емблемата на Левски ще е страхотно.
Много е хубаво да има силен Левски, да има кой да конкурира Разградчани.

Кофти е когато не дават лиценз на BETFAIR за България, най-голямата световна борса за залози със високи коефиценти, а се толерира Ефбет, това е което дразни младите фенове.
Дали случайно Божков избра точно Левски и феновете му, за своята кауза
С кое не са съгласни Лудогорец?
Червеният картон? С хвърлянето върху вратаря Кешеру и фал в атака. или с неволната а не умишлена игра с ръка за да им свирят дузпа.
Учудваме тази статия на уж най-добрият сайт "Гонг", рядко се случва съдия да свири смело в Разград. Така трябва да е не може да риташ без топка или да скачаш върху вратаря и да очакваш че отново няма да се подмине както обичайно.
Бербатов е идеален за шеф на БФС, той има контакти, говори езици и още много други предимства.
Самото БФС е деградирало и е за спасяване, но Дунав заслужава да е Първа девизия.
Щом до Краев опряхме за капитан, значи сме стигнали дъното.
махайте го този некадърник, 80% грешни отигравания
от ЗАСАДА!!!
Гаджев си го знаем, той е много пристрастен. правилен жълт картон.
Споменът от минали години , тресе феновете. Антверпен и куп други знайни и незнайни. ХА, ХА, ХА
Това е УЕФА, а не БФС и Първа лига. Да те толерират със съдийски реверанси
За да направи добър трансфер в голямо първенство е задължително да премине през ЦСКА!
Дали ще бъде наказан???
Без Пинто 5гола, когато е в игра основно грешни пасове и80% брак
Защо е необходимо да се оказва натиск към съдиите, когато създаваш положения колкото и слаб да е съдията и да сгреши 2-3 пъти в мач не е от значение. Левски стават за смях с тази Декларация
Липсвало агресия???? Футбол се играе с акъл. Левски се надява на брутален футбол, без картони и ако влезе
Без пари да им го дават.
Витоша Б. напълно заслужено отстраниха Пирин.
Не вярвам така лесно да се сменя противник, все пак има подписан някакъв договор за срещата. Кобрата заслужава да си търси правата и да се намерят най добрите български юристи.
Браво Наско!
Трябва да има закон с който футболни президенти да не могат да влиаят на комисии и президент в БФС. Затова сега феновете в БГ мразят Лудогорец, до преди 2-3 години ги подкрепяхме в Европа. Сега ние срам от тях защото по нечестен начин стават шампиони в Бг. шампионат
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Това момче успя да избяга от Левски навреме.
Арсенио Нунеш и Р.Пинто нямат място сред титулярите на ЦСКА. Толкова много грешни пасове и неточни удари правят, че едва ли има кой отбор да ги търпи че да вземат и пари
  • 1