Състезателката от ансамбъла по художествена гимнастика София Иванова се извини на фенове, че тимът е заел четвърто място на Олимпийските игри в Париж. Отборът ни остана в подножието на медалите, а грациите преживяха много тежко този факт.

След пробирането си у дома София Иванова се извини от името на своите съотборнички, но даде знак, че отборът ще продължи напред и за следващите Игри.

Весела Димитрова обеща: Не ми трябва мотивация, ще работя с момичетата до ЛА 2028

Това е един много ценен урок, от който ще се учим може би още четири години. Публиката беше уникална, всички ни подкрепяха, както българи, така и чужденци, Благодарим на всички за подкрепата и съжаляваме, ако сме разочаровали някого“, сподели София Иванова.

На Летище София отборът ни беше посрещнат възторжено от фенове, които скандираха „Златни сте!“

“Нямаме тайна, просто излязохме и се раздадохме на терена”, каза друга от състезателките на ансамбъла Маргарита Василева.

StartPhoto.bg
15 снимки

Треньорът на ансамбъла на България по художествена гимнастика Весела Димитрова заяви, че ще остане до следващите олимпийски игри.

"Мисля, че през следващия сезон нещата ще се получат. Да, имам планове до 10 август 2028 година. Започваме наново да се трудим, да работим, не сме се отказали", заяви треньорката.

StartPhoto.bg
43 снимки