Наставникът на Черно море Илиан Илиев разкритикува своите футболисти за представянето им и загубата с 0:1 от Славия в София.

"Наистина съм много изнервен. Равностоен мач, който да го изгубим по този начин! Поздравявам Славия, бориха се. На моменти не бяхме в мача, със страх не можеш да победиш на чужд терен. Славия имаше респект от нас. Допуснахме една грешка и загубихме.

Точно в момента, в който доминирахме, Славия се прибра, но от едно недоглеждане допуснахме гол. Недоволен съм от много футболисти.

Дайте да не влизаме в персонални оценки. Ако искаме да сме близо до представянето от миналата година, трябва да променим отношението си. Поздравявам Заги, имаха нужда от тази победа. Но ние направихме всичко възможно да я постигнат.

Това говори за самочувствие. Това е разликата между домакин и гост, а нямаше атмосфера да се чувстваме гости. Това говори и за класа.

Изглеждахме добре предния мач с ЦСКА , а и със Спартак. Надявам се тази седмица футболистите да се променят. Най-вече като отношение, а не толкова като представяне", завърши Илиев.

подкрепя българския спорт