Временният наставник на Берое Алехандро Сагерас бе доволен от играта на своя отбор при равенството 1:1 с Арда в двубой от 11-я кръг на efbet Лига.

"Днеска всички играчи на Берое играха много добре и се раздадоха на 100 процента. Гледахме да сме отборът, който има топката и видяхте, че имаше повече ситуации за попадение за нас. Те имаха някои контраатаки и гледахме да се представим по най-добрия начин с висока преса, да имаме топката и да имаме топката", заяви той.

"Много съм доволен от представянето на играчите и от това, че искаха ситуациите за гол да са за нас. Бяхме силни в защита и това е сила на този отбор. Сега видяхте, че бяхме и по-офанзивни и желаехме да вземем топката, да я владеем", добави специалистът.

"Играчите тренираха добре и работят правилно. Млади момчета са и футболисти, които имат много голям растеж. С играчи, които са били в държави като Испания и Бразилия. Има такива и от Стара Загора. Имат голямо желание да се покажат и видяхте това на терена. Решението за смяна на треньора е на ръководството. Ние сме служители на клуба. Вярваме в този проект и ръководството взима решение за доброто на клуба. Дойде нов треньор, който ще продължи с проекта си. Ще работи със своя екип и с младите футболисти", завърши Алехандро Сагерас.

подкрепя българския спорт