Световният шампион Антъни Джошуа разкри каква ще е рецептата му за победа над българския претендент за титлите му Кубрат Пулев. Британецът, който е настоящата най-голяма звезда в този спорт, е решил да се самоизолира тотално от външния свят до битката с българина. 

Хаос и скъпотия за сблъсъка на Кобрата с Джошуа

Той говори пред вестник "Сън" за подготовката си и какво го е мотивирало да достигне върховете в професионалния бокс. Интересното е, че вдъхновението му идва от Кристиано Роналдо и методите му за самоусъвършенстване. 

Очи в очи: Пулев срещу Джошуа

"Още от мача с Кличко нямам търпение да се върна на ринга и да се бия. Сега, след като всичко е официално потвърдено и подготвено, започвам подготовка. В следващите осем седмици се самозаключвам, изолирам се и ще тренирам до припадък", сподели Джошуа и разкри как Роналдо го мотивира. 

Джошуа: Искам да запазя поясите, очаквам да бия Пулев

"В началото на кариерата си залагах предимно на маркетинг, за да изградя името си. Но сега съм на такъв стадий от развитието си, когато трябва да докажа, че съм най-добрият боксьор в света и взимам вдъхновението за това от Роналдо."

Кубрат Пулев: Боят с Джошуа ще бъде много жесток

"Той прави малките неща правилно, за да е най-добрият в своята област. След тренировката с отбора, той се подготвя сам, за да подобри нещата, които иска. Говорих с Рио Фърдинанд, който ми каза, че Кристиано е бил единственият в Юнайтед, който е работил с масажисти, диетолози, психолози и т.н., за да се подобрява във всеки аспект", заяви Джошуа.