Антъни Джошуа се прояви като истински джентълмен по време на първата пресконференция преди сблъсъка срещу Кубрат Пулев на 28 октомври. Британецът изрази готовност за сблъсъка с българина като заяви, че ще се подготви максимално добре за тежкия сблъсък.

Джошуа не засипа обичайните за много боксьори закани, но призна, че очаква да победи и е готов да се изправи срещу всеки.

Кубрат Пулев: Боят с Джошуа ще бъде много жесток

"Очаквам с нетърпение, още откакто завърши мачът на 29 април (с Кличко б.р.). Тренирам здраво оттогава, ще имам различен подход, сега ще покажа какво съм научил от последния мач", заяви Джошуа.

"Ако трябва да отида на война, ще отида на война. Важно е и какъв е съперникът, понякога мога да съм умен, да използвам умно оръжията си, понякога мога да атакувам. Просто очаквам да победя, по един или по друг начин."

"Можеш да гледаш милион видеа на съперника и да се готвиш, но на ринга е друго. Просто искам да покажа на треньора си, че слушам инструкциите си. Ако той оценява какво правя, аз съм щастлив."

Треньорът на Джошуа: Пулев е много добър, ще се подготвим перфектно

"Не е проблем да имам енергия отново, не сме махнали крака от газта от2008 насам, шампионат след шампионат, за мен няма проблем. Все още съм млад, имам много време пред себе си. Привилигерован съм да бъда посланик на спорта."

"Искаме да запазим пояси и за да го направим, трябва да се бия с добри боксьори, да се уча и да се подобрявам постоянно. Всяко предизвикателство е нова стъпка. Искам да впечатля треньора си", допълни Джошуа.

Ули Вегнер: Пулев трябва да докара титлата в Германия