Половинката на Кубрат Пулев даде обширно интервю за предаването „Събуди се“ по Нова телевизия, в което говори за предстоящия сблъсък на Кобрата срещу Самюел Питър в зала „Арена Армеец“ в София.

„Радвам се, че този мач ще бъде в България, защото много хора ще имат възможност да гледат Кубрат. Смятам, че ще бъде едно невероятно изживяване и ще бъде много вълнуващо.

Според мен, когато излизаш пред родна публика, това ти дава една сила и вътре в сърцето си се чувстваш съвсем различно. Може би от тази гледна точка и гордостта е по-голяма. Когато гледаш толкова много хора и победиш, емоцията е доста по-голяма“, коментира Андреа.

Певицата сподели, че все още не е решила дали ще присъства на трибуните по време на двубоя. Както е известно тя не гледа двубоите на своята половинка.

„И Кубрат ме попита дали ще отида. За мен не е проблем къде е мачът, а самият той. Аз дори и вкъщи стоя с гръб към телевизора. Не знам, все още не искам да ви отговарям на този въпрос. Мога и да реша да отида. Ще взема решението в последния момент. Искам да видя също и той как се чувства. Важен е самият мач, а не дали аз ще отида или не. Важно е всички българи да дойдат да го подкрепят“, сподели тя.

Андреа допълни, че двамата все още не мислят за брак и чакат точния момент.

„Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме сме и мога да кажа, че ме се намерили. Има хора, които дълго мечтаят за семейство, но все още не са срещнали точния човек“, каза още Андреа.


Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване! Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили. Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.